Giresun Sanat

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde TUBİTAK Bilim Fuarı Heyecanı!

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde TUBİTAK Bilim Fuarı Heyecanı!
22 kez
27 Ekim 2021 - 12:21

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinlikleri kapsamında, Giresun Merkez Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek fuarın heyecanı yaşanıyor.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 2020 döneminde başvuruları kabul edilen ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen TÜBİTAK Bilim Fuarları belirlenen takvim çerçevesinde düzenlenmeye başlandı.

Bu kapsamda, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalara yer verilen fuarın açılışı 27 Ekim Çarşamba günü yapıldı. 85 öğrenci ve 16 danışman öğretmenin görev aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 11 farklı tematik alt alanda 24 projenin sunumu yapılacak.

COVID-19 tedbirleri kapsamında; T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından COVID-19 kapsamında hazırlanmış olan güncel Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde yer alan önlemlere ve İl Hıfzıssıhha Kurulu ve İl Pandemi Kurulu’nun COVID-19 kapsamında almış olduğu kararlara uygun şekilde gerçekleştirilen bilim fuarı etkinlikleri 28 Ekim Perşembe günü sona erecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...