Giresun Sanat

GÜNDEN KALAN MİNİK NOTLAR

GÜNDEN KALAN MİNİK NOTLAR
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
13 kez
17 Kasım 2021 - 22:36
GÜNDEN KALAN MİNİK NOTLAR
* kemal bey ”kimlerle helalleşeceğinin listesini” açıklamış.. türkiye’de chp’miz ile alakası olmayan ne kadar kişi varsa sıralamış???? valla ben yemedim bu palavrayı.. kırıcı olmak istemem, sizler de lütfen inanmayın.. tehlike çok büyüktür ve bu sayfada yazılmış sözlerin %99u malesef doğru çıkmıştır..
* canım yaşar çakır abime uğradım.. laf nerden geldi oraya bilmem, bazen yeşilgiresun yazılarım sonrası yolda gördüğüm bikaç insanın ”sağol gardeşim beni yazmışsın” dediğini, benimse bozuntuya vermeyip hepsine ayrı ayrı ”ne demek abi” yanıtı verdiğimi anlattım.. gülüştük.. başka dertler var idi kafamda, birazcık canım sıkkındı, erken kalktım yanından abimin..
* 18 aralık gecesi, kit-tur otele ait cumhuriyet restaurant’ta, BİLGİ YURDU’muzun ”hoşgeldin yeni yıl balosu” yapılacak.. değerli sinan kitapçı ağabeyime, derneğimize ilişkin söylediği iltifatlarla bezeli sözleri için çok teşekkür ediyorum.. biz de seni çok seviyoruz abi..
* aklıma ne geldi bakın? vaktiyle, yine kit-tur’da kahvaltı organizasyonu planladığım için yermişti beni, adamın teki.. şutladım gitti çoktan dernekten.. iyi yapmışım.. sonradan iyice saçmaladı zaten, kendini sanırım peygamber falan da mı ilan ettiydi neydi? (yahu can akengin’in kendisi zaten elitist bi herif.. 40 tane hizmetçiyle büyümüş, herdaim en şık erkeği olmuş şehrin, güzel bi hayat yaşamış bu şehirde.. o’nun adıyla kurulmuş bi dernek olarak, sahildeki kayalıklarda mı oturacaktık.. haa ben gendim gider otururum kayalıkta da en salaş çay ocağında da, bin defa oturdum da, ama can’ın derneğinin başkanı olarak her türlü ”raconu keserim” kardeşim)
* derneğimiz yararına tuluyhan uğurlu konseri önerildi bana.. sanatçının zaten turnede olduğu, buralara da gelebileceği söylendi kulağıma.. çok hoş şeyler bunlar ama, hayır! birincisi, ADD’den kalma ajandamda kendisinin ve menejerinin cepleri kayıtlı halaa.. anlaşmış, tarih bile belirlemiştik, ama üst üste patlayan terör olayları nedeniyle iptal etmiştik dinletiyi.. olmamış bişeyi yeniden oldurmaya çalışmayı doğru bulmuyorum.. ikincisi, giresun artık sandığımız, hayal ettiğimiz bi şehir diğil.. giresun insanı tuluyhan uğurlu’yu falan haketmiyo.. gerisini söyletmeyin.. en son timur selçuk ve alpay konserleriyle kapandı o defterler.. o salondaki güzel insanların bile çoğu vefat etti.. (çok kibirliyimdir çok, timur selçuk ve alpay konserleri de zaten benim eserim idi.. ne diyim la ben şimdi.. sövsem bi dert, sussam göynüm razı diğil)
* İZLER’imizin aralık ayı sayısına başladık.. kapak oğuz atay.. giresun’da oğuz atay’ı yazabilecek donanımda kimse olmadığı için, büyükşehirlerdeki dostlarımdan makale rica ettim.. yolda.. (sosyal medyada olric muhabbeti yapanların tamamı yalancıdır)
* bambaşka.. ama bambaşka bi bomba daha var.. henüz yeni, arkadaşlarımla değerlendirme aşamasındayız.. zeyyat abi sen biliyon konuyu bitek, aman diyim sus!!! ölçecez, biçecez.. ama olur ise çok güzel olacak.. BİLGİ YURDU’muza pek yaraşacak.. (ipucu isteyen, aşık gavlaki şiirleri cd’mi dinleyiversin, taa kaç yıl evvelden bahsetmişim, tesadüfen)
* ve ben usandım artık parasızlık nedeniyle derneğimin her şeyini ertelemekten.. Allah’ım bu gece sayısal loto falan her ne zıkkımsa oradan para çıkartıver bana.. tamamını BİLGİ YURDU’muz için dökmezsem namerdim la!
amin..
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...