Giresun Sanat

Vali Ünlü, Görele İlçesini Ziyaret Etti

Vali Ünlü, Görele İlçesini Ziyaret Etti
45 kez
17 Aralık 2021 - 16:52

Vali Enver Ünlü, 17 Aralık Cuma günü Görele ilçesini ziyaret ederek, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

İlk olarak Görele Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ünlü’yü Kaymakamlığa gelişinde, Kaymakam Cem Afşin Akbay, Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Ok, İl Genel Meclisi Üyeleri; Şengül Şahin, Mustafa Demirci ve Ali Çolak ile daire amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık Makamında, Kaymakam Cem Afşin Akbay’dan ilçenin genel durumu ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, hazırda bulunanlarla durum değerlendirmesi yaptı.

Vali Ünlü, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, 2016 yılında Van’da BTÖ mensuplarına yönelik, Çaldıran ilçesi Tendürek kırsalında icra edilen Şehit J.Kd. Binb. Kıvanç CESUR-3 operasyonu sırasında şehit düşen J.Uzm.Çvş. Murat Kasım’ın eşi Cennet Kasım’ı evinde ziyaret etti.

Görele ilçesindeki ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda; “Görele İlçemizde yapılan çalışmaları itinayla takip ediyoruz. Dondurması, kesme helvası, kemençesi ve horonuyla ün salmış şirin ilçemiz Görele’de alçak gönüllü, güler yüzlü, kadirşinas hemşehrilerimizle birlikteyiz” ifadelerini kullanan Vali Ünlü, Şehit ailesi ziyaretiyle ilgili olarak da “Aziz Şehidimiz Uzman Çavuş Murat Kasım’ın çok kıymetli ailesini ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk, hayır dualarını istedik. Bugün aldığımız her yeni nefes, zamanında birilerinin verdiği son nefes sayesinde. Allah razı olsun” sözleriyle duygularını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...