Giresun Sanat

Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun yılbaşı mesajı

Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun yılbaşı mesajı
148 kez
27 Aralık 2021 - 12:41

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında yeni yılın yeni umutlar ile geldiğini belirterek: “Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için önemli gelişmelerin ve değişimlerin yaşandığı 2021 yılını geride bırakıyor, yeni umutlar ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz” dedi.

Şenlikoğlu şunları kaydetti:

“Yeni yılda da ülkemizin ve şehrimizin her alanda ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Bizler Giresun Belediyesi olarak, 2022 yılına büyük hedef ve amaçlarla giriyoruz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparak, 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bir yıl geçirmek için siz kıymetli hemşehrilerimizle iç içe olacağız, istişareler edeceğiz.

Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Giresun’umuzun gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...