Giresun Sanat

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ
58 kez
02 Mart 2022 - 14:02

DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR 

Giresun Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda; Vahit Sütlaş Sahnesi’nde Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Halis Gürkan Kırankaya’nın solistliğinde Giresun Belediye Konservatuarı sanatçılarının da katıldığı klarnet konseri verildi.

Ayrıca konsere değerli katkıları ile renk katan Öğretim Görevlisi Gökhan Hamzaçebi zeybek oynadı. Şiirde Öğretim Görevlisi Uğur Kahraman’ın okuduğu şiirler beğeni toplarken, solist olarak Vildan Karakaya birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Alparslan Bodur da seslendirdiği türkülerle izleyicileri coşturdu.

Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve dolu dizgin devam eden etkinlik programına vatandaşlar belediyenin sosyal medya hesaplarından ve web sayfasındaki etkinlikler bölümünden ulaşabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...