Giresun Sanat

Rektörümüz Osman Ağa’nın Vefat Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı…

Rektörümüz Osman Ağa’nın Vefat Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı…
1 kez
01 Nisan 2022 - 7:07
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Milli Mücadele Kahramanı Osman Ağa’nın vefatının 99. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Can mesajında, “Milli Mücadele Kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Alay Komutanı ve aynı zamanda  47. Giresun Gönüllü Alayı’nın da  Komutanı olan, Milis Yarbay Osman Ağa’mızı vefatının 99. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Osman Ağa’mız Giresun’umuzun onuru ve gururudur. Büyük mücadeleler, zorluklar ve fedakarlıklar neticesinde kurulan aziz Cumhuriyetimiz, başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, Osman Ağa’mızı ve onun silah arkadaşlarını ebediyen unutmayacak, aziz hatıralarını her zaman yad edecektir.” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...