Giresun Sanat

ALLAH HERKESE…

ALLAH HERKESE…
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
16 kez
02 Nisan 2022 - 23:56
ALLAH HERKESE…
  • Fotoğraf Kursundan hemen sonra Halk Oyunları Kursuna gelen öğrencilerle kucaklaşmayı, (var olsun Ömer Ermiş, var olsun Orhangazi Dizdar)
  • Oradan çıkıp, Halk Müziği Korosu’nun Günbatımı Cafe’deki meşk gecesine (içeriye alkışlarla girerek) katılmayı, (var olsun Tan Türker)
  • Zaten gün içinde İZLER’in Nisan 2022 sayısının son şekline onay vermiş olmayı, (var olsun Yaşar Çakır)
  • Zaten gün içinde Hilalspor’umuzun yetkilisi Ahmet İdil ağabeye; ”Tamam Hocam, artık beklemeye gerek yok, yarın sabahtan itibaren başlıyoruz, bilardo-satranç-masa tenisi-briç-atletizm ve yüzme branşları için düğmeye basalım, ben Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüm bugün, top sende şimdi” ricasında bulunmuş olmayı, (var olsun Ahmet İdil)
Nasip etsin.
****
Sonra, gece vakti, Giresun Kalesi’nden, dünyanın en güzel şehrine bakıp, (ki, gece kapatır, gündüze ait tüm çirkinlikleri) mutluluktan ağlamayı,
Yaşatsın.
****
Ve ve ve elbette…
”Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, kimseyi üstün görmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, gerçek idealin ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır; önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, bir hiç sayarak, kimseden yardım görmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bütün bunlardan sonra da sana “büyük” derlerse söyleyenlere gülüp geçeceksin.”
Demiş büyük adamın serçe parmağının tırnağı olabilmeyi de kısmet etsin.
Başka de diyeceğim yoktur.
Sevgi ile saygı ile.
Gürsel Ekmekçi
CAN AKENGİN BİLGİ YURDU DERNEĞİ bşk.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...