Giresun Sanat

HORTUM YA DA LODOS

HORTUM YA DA LODOS
admin( ertan@giresundasanat.com )
33 kez
04 Nisan 2022 - 13:56

HORTUM YA DA LODOS

Cumartesi günü oldu. Belki görmüş duymuş olabilir siniz.SEKA da oldu. Evin çatısı uçtu. Hemde ne uçuş. 20 ton kadar olan çatı. Teller aşarak aşağıya uçtu bir kelebek jet gibi. Uçtuğu yerde çalışma yapıyorlarmış az önce bırakmışlar çalışmayı. Ben eski evdeki çinko düşer diye beklerken iyi ki balkonun altına geçmişim. Yukarda hanım çileğin otlarını temizliyordu. Fırtına o kadar çoğaldı ki yanıma doğru gelirken gökten taş yağdı. Hafiften koluna temas etmiş taşın birileri. Çatı uçarken düşen tuğladan uçuz kurtulduk.

Şimdi olasılıkları gözden geçirelim. Arabanın içinde bende olabilirdim. Yoldan geçen araçlar iyiki yoktu. Bu arada arabanın bagaj kısmı ve arka çam kırılmıştı. Arabada ikimizde olabilirdik.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...