Giresun Sanat

Vali Ünlü “Türk Polis Teşkilatı’mızın 177’nci Kuruluş Yılındönümünü Kutluyorum”

Vali Ünlü “Türk Polis Teşkilatı’mızın 177’nci Kuruluş Yılındönümünü Kutluyorum”
25 kez
07 Nisan 2022 - 16:35

Vali Enver Ünlü, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Devletimizin bekâsı, Milletimizin huzur ve güveninin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’mızın 177’nci kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı büyük bir gururla kutlamaktayız.

Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatı’mız; 177 yıldır çağın gerekleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyerek hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan haklarına saygı ilkeleri doğrultusunda yasalara bağlı bir şekilde vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışıp, göğsümüzü kabartmaktadır.

Asayişin temininde, suç ve suçluyla mücadelede dünyayı kıskandıran başarılara imza atan Polisimizin; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin disiplinli ve özverili çalışmalarını sürdüreceğine yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu zorlu görevi ifa ederken şehadet mertebesine erişen ‘Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Kahraman Gazilerimize sağlık ve mutluluk temenni ediyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yılını ve Polis Haftası’nı tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza esenlik ve vazifelerinde kolaylık diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...