Giresun Sanat

Kara Zıpka

Kara Zıpka
27 kez
28 Ağustos 2022 - 21:40
Onların en büyük zenginliği yüreklerindeki vatan sevgisiydi. Cesaretli ve korkusuz duruşlarıyla düşman saflarında özel bir birlik olarak anıldılar. Onlar horon oynar gibi omuz omuzaydılar.
42. ve 47. Gönüllü Alaylardan şehit düşen Kara Zıpkalı Giresun Uşaklarının kitaplara ve tarih kaynaklarına sığmayan kahramanlık hikayesini Belgesel bir Filmde anlatacak olmanın gururunu yaşıyoruz.
29 Ağustos Pazartesi günü (yarın) saat 20.00’da Osman Ağa Meydanındaki (Keşap Durağı mevkii) Belgesel Film gösterimimize tüm halkımız davetlidir.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı'EMRE POLAT MEHMET AYDENİZ İLGEN KILIÇ BAHAR AKTAG SELÇUK AYDENIZ DOĞUKAN AKKAYA ZEYNEP KESEGEN KARA ZIPKA 42.ve4 42. GÖNÜLLÜ ALAYLARIN DESTANSI HİKAYESİ YÖNETMEN SEHER DAYAN APIMCI VURAL AKINCI 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz film gösterimine tüm halkımız davetlidir. 42. 47GÖNÜLLÜ ALAYLAR GALA GOSTERİMİ SAAT, 29 AĞUSTOS OSMANAGA MEYDANI 2022 PAZARTESI KESAP DURAGI MEVKI GURCUN BELEDITE AYTEKİN SENLIKOGLU GiRESUN BELEDİYE BAŞKANI' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...