Giresun Sanat

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenklerin Sunulmasıyla Başladı

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenklerin Sunulmasıyla Başladı
12 kez
30 Ağustos 2022 - 22:52

Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferinin 100.Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı” Giresun Valiliği önünde ki Atatürk Anıtına çelenk sunum töreniyle başladı.

Hükümet Konağı Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde saat 10.00 da Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi.

Atatürk Anıtına; Giresun Valiliğinin çelengi Vali Enver Ünlü tarafından, Giresun Belediyesinin çelengi de Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu tarafından sunuldu.

Çelenk sunumu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Vali Ünlü “Asra sığmayan zafer. 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunduk. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Çelenk Sunumu Törenine; Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, mülki, adli ve askeri erkân, Bakanlıkların il temsilcileri, özel kuruluşların temsilcileri, belediye ve okulların Bayrak-Flama takımları katıldı

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...