Giresun Sanat

Öğretmenler Günü Konserine İlgi Yoğundu

Öğretmenler Günü Konserine İlgi Yoğundu
admin( ertan@giresundasanat.com )
19 kez
25 Kasım 2022 - 7:31

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Giresun Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan Türk Müziği Korosu tarafından konser icra edildi.

Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün teşrifleri ve il protokolü üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetim kadrosu, okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen konserde, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin güzide eserleri seslendirildi.

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Salonunda düzenlenen konsere katılım oldukça yoğun olurken, icra edilen eserler salonda bulunanalar tarafından beğeniyle dinlendi.

Vali Ünlü, zaman zaman koroya eşlik ederken, konser sonrası yaptığı paylaşımında “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu’nun müzik etkinliğine katıldık. Birbirinden seçkin eserleri güzel sesleriyle taçlandıran değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...