Giresun Sanat

HASTANE ORKESTRASI 2.KONSERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

HASTANE ORKESTRASI 2.KONSERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
admin( ertan@giresundasanat.com )
9 kez
01 Aralık 2022 - 19:33
Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarının katkılarıyla organize ettiği ve ikincisi gerçekleşen konseri Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda gerçekleşti.
Yapılan açıklamada; ‘Hastanemizde görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş (Solist), Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Vural (Elektrogitar), Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi Hasret Demir (Bateri), Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim üyesi Doç. Halis Gürkan Kırankaya (Klarnet), Konservatuar Müzik Bölümü öğrencileri Yiğithan Bektaş (Klavye), Alper Aktürk (Basgitar) ve Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencisi İnt. Dr. Onur İşcan (Gitar) tarafından gerçekleştirilen konserde hastanemiz çalışanları doyasıya eğlendiler. Konsere Giresun Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahman Demirel, Tuncay Muhammet Arışan, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa Köksal, Giresun Tabipler Odası Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Demirelli, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğrul Kesicioğlu ve ilimizdeki sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı’ denildi.
Konser sonunda Sanatçılara çiçek Takdim eden Giresun Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can “Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi
Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı yaptığı konuşmasında; ‘Bu konserin gerçekleşmesinde büyük emek veren ve bu güzel sunumu gerçekleştiren hekimlerimize ve çalışanlarımıza, ayrıca desteklerini bizden hiç esirgemeyen ve grubumuza öncülük eden Giresun Üniversitesi Konservatuvarı öğretim Üyesi Doç. Halis Gürkan Kırankaya’ ya çok teşekkür ederiz ” dedi
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...