Giresun Sanat

“Buğday Tanesi” Filmi Giresunlulara Ücretsiz!…

“Buğday Tanesi” Filmi Giresunlulara Ücretsiz!…
admin( ertan@giresundasanat.com )
8 kez
05 Aralık 2022 - 11:21

Sayın Valimiz Enver Ünlü, 2 Aralık’ta vizyona giren, gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış “Buğday Tanesi” filminin bir hafta boyunca Giresunlulara ücretsiz olacağı müjdesi verdi.

Vali Ünlü, Çıtlakkale Mahallesinde bulunan Carrefour’un üst katındaki Cinemas Sinemada 2 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşan filmin, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle bir hafta boyunca Giresunlulara ücretsiz olduğu müjdesini sosyal medya hesabından “Değerli hemşehrilerim; Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Buğday Tanesi’ filmini yarından itibaren önümüzdeki hafta boyunca ücretsiz olarak izleyebileceksiniz. Herkesi bekliyoruz” ifadeleriyle paylaştı.

Film gerçek hayat hikâyesinden alınmış olup Milletvekili Avukat Serkan Bayram’ın 1975 tarihinde bir kaza sonucu ellerini kaybetmesinden sonra önüne çıkan engelleri başarıyla aşarak ilerlemesinin hikâyesini anlatıyor.

“Buğday Tanesi”, henüz bir bebekken buğday tarlasında çıkan yangın sonucu vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan’ın hayata tutunma mücadelesini ve kendi gibi olan milyonlara umut olma hikayesini anlatmaktadır.

Filmde; engelleri yüzünden kamuda hâkim, savcı, kaymakam gibi görevlere atanamayan insanların önündeki kanuni engelleri kaldırmak için çabalayan ve bugün kamu, sosyal hayatta fiziksel engellerin karşılaştığı sorunları ve bunları aşmaya çalışan insanların hayat hikâyelerine yer veriliyor.

Profıtable Investment Harita İnşaat Medya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini yapımcılığını üstlendiği drama türündeki filmin Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca yaptı. Filmin Senaristi Volkan Kapkın, başrol oyuncuları ise Ahmet Kutsi Karadoğan ve Yeliz Akkaya.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...