Giresun Sanat

Son Günlerin En Şirin Telefon Konuşması

Son Günlerin En Şirin Telefon Konuşması
admin( ertan@giresundasanat.com )
13 kez
10 Aralık 2022 - 2:02
-Alo Hilal Hanım merhaba, ben Gürsel Ekmekçi, telefonunuzu falan’dan aldım, nasılsınız?
-İyiyim Gürsel Bey, siz nasılsınız?
-Teşekkür ederim. Kendimi tanıtayım Giresun Hilalspor Kulübü başkanıyım. Dün bir tesadüf sonucu öğrendim ki siz de Hilalspor Yüzme Kulübü öğretmeni imişsiniz. İyi de ben henüz yüzme branşımı kuramadım ki?
-Ben kendi adıma kurdum.
****
(buradan sonrası tamamen iyi niyetli konuşmalar ve durum tespitleri… Hilalspor tarihçesini anlatışım… Kendi niyetimi, neleri yaşatmak istediğimi sunuşum… Ve 5 dk içinde abi kardeş olmamız)
****
-Şimdi canım kardeşim, dernekler yasası değişti, ben, yaptığım tüm işleri yeni baştan yapıp, Hilalspor’u dernek olmaktan çıkarıp, spor kulübü statüsüne çevirmek zorundayım. Bu hafta bu işlerle uğraşacağım zaten. Ajandamda yüzme branşı da var. Öyle her branşta olamayız. Sen de uygun görürsen bize katılabilirsin.
-Olur Gürsel abi. Yanına gelirim, konuşuruz.
-Bak mesela, şu anda bilardo ve briç ekibimiz faal. Malzeme anlamında arkamızda G.Saray kulübü var. Formalar bugün yarın gelecek.
-Tamam abi, uğrayacağım.
****
-Haa bir de şu var kardeşim, illa ki bize katılmak zorunda değilsin. Sana herhangi bir zorluk çıkarmam. Ama sarı kırmızı dışında bir renk kullanman doğru olmaz. Ben bir Beşiktaşlı olarak diyorum bunu, öyle sarı kırmızı takıntım yok… Aramızda olmasan bile malzeme desteği yaparım, söz! Ama ben de bir yüzme hocası bulmak zorundayım malum. İnşallah el sıkışırız.
-Çok sevindim Gürsel Abi.
-Hadi Allah’a emanet ol kardeşim. Bekliyorum.
-Sen de abi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...