Giresun Sanat

TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop, Giresun’a Geldi

TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop, Giresun’a Geldi
admin( ertan@giresundasanat.com )
8 kez
15 Aralık 2022 - 18:21

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, KEİPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Sayın Cemal Öztürk’ün annesi merhume Feride Öztürk’ün cenazesine katılmak üzere Giresun’a geldi.

Hava yoluyla 15 Aralık Perşembe günü Giresun’a gelen TBMM Başkanı Şentop, Ordu Giresun Havalimanında, Sayın Valimiz Enver Ünlü ve il protokolü tarafından törenle karşılandı.

Aynı uçakla cenazeye katılmak üzere Giresun’a gelen 61, 62 ve 64. Hükümetlerde Millî Savunma Bakanı, 25. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve 65. Hükümette Millî Eğitim Bakanlığı yapan Sayın İsmet Yılmaz’ın da karşılandığı törene; Vali Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve il protokolü katıldı.

Ziyaret sonrası bir paylaşımda bulunan Vali Ünlü “İlimizi teşrif eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sn. Mustafa Şentop’u Ordu-Giresun Havalimanında karşıladık.” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...