Giresun Sanat

’’Seçme Türküler’’

’’Seçme Türküler’’
admin( ertan@giresundasanat.com )
10 kez
19 Aralık 2022 - 0:44

“BU SALONDA TÜRKÜLER HİÇ EKSİK OLMASIN” 

Her hafta farklı türde bir konser ile Giresunlulara müzik şöleni sunan Giresun Belediyesi Konservatuvarı bu hafta ’’Seçme Türküler’’ adlı program ile dinleyicilerin karşısına çıktı.

Konservatuvar eğitmeni Gizem Şahin birbirinden eşsiz türkülerle dinleyenlerin beğenisini kazandı. Solist Şahin’e eşlik eden Belediye konservatuvarı ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden oluşan orkestra da konser boyunca büyük alkış topladı.

Vahit Sütlaş Sahnesi’nde gerçekleşen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Konserin ardından gerçekleşen sürpriz ise herkese duygu dolu anlar yaşattı. Solist Şahin’e çiçeklerini takdim etmek üzere, babası (Nizamiye Mahallesi Muhtarı) Ali Şahin davet edildi. Muhtar Şahin yaptığı konuşmada; “Sahneye çok yakışıyorsunuz, bu sahneden türküler şarkılar hiç eksik olmasın. Giresun’un buna ihtiyacı var. Giresun’un çocukları her Perşembe bu sahnede. Bu gerçekten çok anlamlı bir şey. Ben gençlerimize ve biz dinleyicilere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmanın ardından baba kız dakikalarca alkışlandılar.

Türkü ve duygu dolu konser alkışlar eşliğinde son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...