Giresun Sanat

BICIR EKMEKÇİ

BICIR EKMEKÇİ
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
15 kez
21 Mart 2023 - 21:03
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Biraz önce sevgili kedimiz, canımız BICIR EKMEKÇİ’yi kendi ellerimle toprağa yerleştirdim. Giresun sahilinde, deniz kıyısında… Hak ettiği güzellikte…
Zaten Allah’ın emanetiydi, 15 yılımıza soyluluk kattı, ben de emaneti sahibine teslim etmiş oldum.
Ölümüne dakikalar kala, dermanı tamamen tükenmişken, başını uzatıp beni ve Çiğse’yi son bikez öpmeyi ihmal etmedi Bıcır. Günün birinde benim hikâyemi yazacak olan, sadece bu sahneyi yazsın.
Geri kalan herşeyim tırışkadan nağmedir.
***
Çok da uzatmayalım bu konuyu sevgili dostlarım, şimdiki din tüccarları bilemez, Allah’ın gönlüne güç gitmesin diye bi kaygısı vardı bu toprakların eskiden… Abartmayalım, incinmesin yüce yaradan.
Lütfen daha fazla taziye yazarak, beni, duygu sömürüsü yoluyla sempati toplama peşinde koşan bazı edepsizlerin düzeyine düşürmeyin.
Hepinizin yanımda olduğunuzu biliyor, hissediyorum. Sağ olun.
Bu da başka türlü bi acıydı, biraz daha örselendim kabul, ama inadına yaşayacağım, şehrimi şerefsizlerin eline bırakmayacağım.
Bundan sonra da Gürsel Ekmekçi ne yaparsa Giresun odur, Bilgi Yurdu ne katarsa Giresun odur.
Yüreğime güç veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Kardeşiniz
Gürsel Apo Ekmekçi
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...