Giresun Sanat

Sayın Valimiz Enver Ünlü’den Ramazan Ayı Mesajı

Sayın Valimiz Enver Ünlü’den Ramazan Ayı Mesajı
24 kez
22 Mart 2023 - 17:56
Sayın Valimiz Enver Ünlü, Ramazan ayının başlangıcı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Vali Ünlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem sebebiyle yüreklerimiz hüzünle kaplı olsa da sabrın, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, rahmet ve mağfiret iklimiyle dünyamızı kuşatan mübarek Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.
Yaraları hızla sardığımız bu zor günlerde paylaşmaya, birlik ve beraberliğimize kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Başta ilimizde ağırladığımız afetzedelerimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi komşularımızı, öksüz ve yetimleri, hasta, yaşlı ve zor durumda olan vatandaşlarımızı unutmamaya özen göstermeliyiz. Bu mübarak ayda dara düşmüş gönüllere ferahlık, yüzlerde tebessüm oluşturmak için yardımlarınızı Giresun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (giresun.merkez@sydv.org.tr/ (454) 215 76 48 – 270 10 10) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğinizi hatırlatmak istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz.
Ramazan’ın manevi hazzından istifade etmek için de değerli şehit ve gazi ailelerimizi, dedelerimizi, nenelerimizi, anne ve babalarımızı, tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye,  ihtiyaçlarına duyarlı olmaya  dikkat edelim.
Bu vesile ile kalplerimizden sevginin, sofralarımızdan bereketin, evlerimizden huzur ve saadetin eksik olmamasını ve dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşmayı, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin Hak katında kabul olmasını diliyorum. Bir kez daha yaşadığımız depremler ve sel felâketleri sebebiyle ebediyete irtihal eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum. Siz değerli Giresunlu hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyor; sağlık, afiyet ve mutluluk diliyorum.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...