Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI 
26 kez
17 Haziran 2023 - 18:01

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Babalar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında babaların fedakârlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Şenlikoğlu, tüm babaların bu anlamlı gününü kutladı.

Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti:

“Her insanın hayatında model olarak seçtiği, hayatın tüm zorluklarını ondan öğrendiği bir çınarı vardır. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. ‘Baba’ kelimesi bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini bilmek ve onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur. Toplumda değeri hiçbir zenginlikle ölçülmeyen ve güçlü bir ailenin temelini oluşturan babalarımız evimizin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Hayatımızın her anında varlıklarıyla gücümüze güç katan ve ailesinin mutluluğu için her türlü fedakârlığı gösteren babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Babalarımıza vereceğimiz en büyük hediye onlara ve vatanına layık evlatlar olmamızdır. Bu vesileyle başta şehit babaları ve depremde evlatlarını kaybeden babalar olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu anlamlı günü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...