Giresun Sanat

Sayın Valimizden, Yeni Sezon Öncesi Çotanaklara Moral Ziyareti

Sayın Valimizden, Yeni Sezon Öncesi Çotanaklara Moral Ziyareti
9 kez
05 Ağustos 2023 - 23:35

Sayın Valimiz Enver Ünlü, 3 Ağustos Perşembe günü Bıtexen Giresunspor’u yeni sezon öncesi ziyaret ederek başarılar diledi.

Antrenman tesislerindeki ziyarete; Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ve İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı katıldı.

Vali Ünlü’yü Bıtexen Giresunspor’un antrenman tesislerinde karşılayan Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Takımın yeni Teknik Direktörü Mustafa Kaplan’ı tebrik eden Vali Ünlü, başarılar dileyerek Kaplan’a çiçek hediye etti. Yeşil beyazlı futbolcularla da antrenman öncesinde bir araya gelen Vali Ünlü, takımın Süper Lig’e yeniden yükseleceğine yürekten inandığını belirterek gelecek hafta sonu oynanacak Bodrumspor maçı öncesinde de Çotanaklara başarılar diledi.

Ziyaret sonrası, bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Bıtexen Giresunspor’la ilgili Vali Ünlü “Desteğimiz ve sevgimiz her zaman Giresunspor’umuzla… Trendyol 1. Lig 2023/2024 sezonu öncesi güzide kulübümüzü ziyaret ederek gönülden başarılar diledik.” paylaşımında bulundu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...