Giresun Sanat

Vali Serdengeçti’nin Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali Serdengeçti’nin Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor
5 kez
12 Eylül 2023 - 23:12

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, şehrin stratejik iş birliği ve kalkınma hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla kurumları ziyaret etmeye ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda Sayın Valimiz, 12 Eylül Salı günü sırasıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, brifingler alıp, incelemelerde bulundu.

İlk olarak Sayın Valimiz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’yi, ilgili Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ile Müdür Yardımcısı Mustafa Sema Konal karşıladı.

Ziyaret, Kurum Müdürü Gürgenci tarafından ilimizin tanıtım ve demografik yapısı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün teşkilat yapısı, idari birimleri ve tesisleri ile insan kaynakları verileri gibi kritik konularda ayrıntılı bilgilerin paylaşıldığı bir brifingle başladı. Ayrıca, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında da genel bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında ilimizin gurur kaynağı olan “Coğrafi İşaretli Ürünler, Taşınmaz Kültür Varlıkları, Giresun Müzesi, Şebinkarahisar Meryem Ana Manastırı Ören Yeri gibi önemli kültürel ve turistik noktalar hakkında da bilgi verildi. Ayrıca, UNESCO Miras Listesi, kutlanan bazı festivaller, turizm merkezleri, kültür merkezi, turizm istatistikleri, Giresun Adası, Giresun Zeytinlik Semti, Giresun Kalesi ve ilimizdeki Tabiat Parkları” gibi konularda da brifing sunuldu.

Ziyarette kültürel mirasımızın korunması ve turizm sektörünün geliştirilmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Ardından İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Serdengeçti, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut ve yetkililerden, ilin sağlık sektöründeki son gelişmeleri ve sağlık hizmetlerinin durumu hakkında brifing aldı.

Ziyaret sonrası Vali Serdengeçti “İl Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek il genelinde sunulan sağlık hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldık.” sözlerine yer verdi.

DERELİ

Vali Serdengeçti, Dereli ilçesi Bahçeli Mahallesi Muhtarı Avni Özer için düzenlenen cenaze törenine katıldıktan sonra Dereli’de de ziyaretlere ve incelemelere devam etti.

Yapımı devam eden Hükümet Konağı, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye binasında incelemelerde bulunan Vali Serdengeçti’ye, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu ve yetkililer tarafından bilgilendirme yapıldı.

Vali Serdengeçti, inşaatların en kısa sürede tamamlanması ve hizmete açılması konusunda talimatlar verdi.

İncelemeler sonrası Vali Serdengeçti “Nitelikli ve erişilebilir bir hizmet için… İlçemizin çehresine değer katacak Hükümet Konağı, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediyenin yeni hizmet binalarının inşa çalışmalarını yerinde tetkik ettik.” paylaşımında bulundu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...