İzler Dergimiz hazır…
Fotoğraf Sergimiz, son güne ait birkaç “lojistik” ayrıntı dışında hazır. Daha dün ölümden dönmüş Ömer bile, soluk alırken canı yandığı halde kalktı geldi derneğe, son nüanslarda karar kıldık.
Çok yorulduk ama değdi.
****
Yani? Sıra geldi THM Konserimize.
Bu işin de tüm stresini Tan çekiyor haliyle. Beni soracak olursanız, rahat görünmek zorundayım ama geceleri uyuyamıyorum heyecandan.
Durumumuz budur.
****
Tüm ekip. Davetiye ulaştırıyoruz dostlara, evel Allah bunun da altından kalkarız.
****
Davetiyemizin üzerinde bile alınması gereken bazı dersler var. Bunlara değinmeden geçmeyeceğim.
Cin Ali düzeyinde anlatıyorum bakın, belki öğrenirler:
1) Davetiye üzerine başkanın adı yazılmaz.
2) Başkan yalnızca vali ve belediye başkanına kendi elleriyle davetiye götürür, diğer protokol üyelerine gitmez. (Gürsel kardeşiniz ek olarak, Alay Komutanı’na da bizzat gider, bu kendi arzusudur)
3) Başkan, kendi etkinliğinde protokolde oturmaz. Açılış konuşmasını yapar ve bir köşeye çekilir. Belki kapıda karşılayıp hoşlayamaz ama tüm konukları etkinlik bitimi tek tek kapıdan uğurlar.
****
Sadece kültür, sanat, edebiyat değil ki… Bilgi Yurdu’muzun öğreteceği çok şeyler var.
En derinden sevgilerimle.
Gürsel Ekmekçi
