Giresun Sanat

Prof. Dr. Hikmet Öksüz, 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyeti Anlattı…

Prof. Dr. Hikmet Öksüz, 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyeti Anlattı…
16 kez
31 Ekim 2023 - 8:04
Karadeniz Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle Üniversitemizde bir konferans verdi.

Üniversitemiz Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen “100.yılında Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferansa Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti de katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Davut Sinanoğlu’nun da hazır bulunduğu konferansta; dinleyiciler  arasında ilimizin diğer üst düzey protokol üyeleri, Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra askeri personel ve bir çok sivil vatandaşımız da hazır bulundular.

Prof. Dr. Hikmet Öksüz, konuşmasında, Cumhuriyetin diğer kurucularının Atatürk ile birlikte yaptıkları çalışmalar ve gösterdikleri fedakarlıklar hakkında bilgi vererek, Türkiye Cumhuriyeti için belirlenen anayasal ilkelere neden ihtiyaç duyulduğu konusunda detaylı açıklamalarda bulundu.

Konferansın bitiminde Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Prof. Dr. Öksüz’e teşekkür plaketi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...