Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, Göreve Yeni Başlayan İl Müftüsü Kılıçbay’ı Kabul Etti

Vali Serdengeçti, Göreve Yeni Başlayan İl Müftüsü Kılıçbay’ı Kabul Etti
8 kez
01 Kasım 2023 - 21:29
Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, son yayımlanan “İl Müftüleri Kararnamesi” ile Giresun İl Müftüsü görevine atanan Selçuk Kılıçbay’ı kabul etti.
Valilik makamında, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından kabul edilen Müftü Kılıçbay, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan İl Müftüleri Kararnamesi ile bu önemli göreve atanmıştı.
Vali Serdengeçti, bu yeni göreviyle şehirdeki dini ve kültürel faaliyetleri koordine etme, toplumun manevi ihtiyaçlarını karşılama ve birlikte yaşama kültürünün pekiştirilmesi gibi önemli sorumlulukları üstlenerek, topluma daha etkili hizmet sunma yolunda Müftü Kılıçbay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, görevinin önemine vurgu yaptı.
Müftü Kılıçbay da nazik kabullerinden ve başarı dileklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda bu yeni dönemde, Giresun’da dini ve manevi hizmetlerin daha da gelişmesi ve topluma daha etkili bir şekilde hizmet sunulması için çaba sarf edeceğini ifade etti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...