Giresun Sanat

1929- 1967 Amerikalı öykü ve senaryo yazarı Charles Nutt (Beumont) On üç yıllık yazarlığında, on kitap, yetmiş dört kısa öykü, iki düzine makale, kırk çizgi roman senaryosu ve yetmişin üzerinde televizyon oyunu kaleme aldı. Senaryolarının çoğu yönetmen Roger Corman tarafından filme alındı. Beumont, Alzheimer Hastalığının genç yaşlarda çok nadir görülen bir tipi sebebiyle, 38 yaşında hayatını kaybetti.

1929- 1967 Amerikalı öykü ve senaryo yazarı Charles Nutt (Beumont) On üç yıllık yazarlığında, on kitap, yetmiş dört kısa öykü, iki düzine makale, kırk çizgi roman senaryosu ve yetmişin üzerinde televizyon oyunu kaleme aldı. Senaryolarının çoğu yönetmen Roger Corman tarafından filme alındı. Beumont, Alzheimer Hastalığının genç yaşlarda çok nadir görülen bir tipi sebebiyle, 38 yaşında […]

“Toplanma Yeri” Charles BEAUMONT

19 kez
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.