Giresun Sanat

İzleyenlerin çoğunun "son zamanların en iyi fotoğraf sergisi" diye yorumladığı etkinliğimizin salon ayağı sona erdi. Gösterilen ilgiye büyülenmemek elde midir?
Birkez daha şükranlarımı sunuyorum.
Sanırım 50 tane, 100 tane fotoğraf sergisine katılmışımdır şu yaşıma değin. İlk defa görüyorum, insanların şöyle bir bakınıp, öylesine gezinip çıkamadığını... Ömrümün ilk "mış gibi yapılmayan" sergisiydi.
Bu anlamda gururluyum.
****
29 Ekim Pazar günü, sergimizi açık havaya taşıyacağız. Saat 11 ila 18 arası sizleri Millet Bahçesi parkımıza da bekliyoruz.
Yaşam duruşumuz gereği, körlerle sağırlar birbirini ağırlar kurumu olanlardan değiliz.
Davetlimizsiniz.
****
Bilgi Yurdu'muz;
Sanatın sadece tek bir dalıyla uğraştıkları halde, asla hoşgörülemez bir kibirle "Giresun sanat hayatını biz falancı şehirde doğmuşlar yönetiyoruz" diyebilmiş hadsizlere de benzemez.
31 Ekim Salı gecesi, üniversitemiz Güre Yerleşkesi konferans salonunda Bilgi Yurdu Türk Halk Müziği Korosu sahne alacak. Şehrin en başarılı insanı genel sanat yönetmenimiz Tan Türker yönetiminde, şehrin en iyi korosunu dinlemek üzere aramızda olmanızı salık veririm.
Vermişken rakam da vereyim, hiçbir sakıncası yok, 350 davetiyeden 19 tane kaldı. O da evden çıkarım, yolda yürürken biter, inanın.
Bu sevgiye de ayrıca bir teşekkür lazım.
****
Bu şehrin bir çocuğu olarak...
250 yıldır şehrin göbeğinde yaşayan bir ailenin bireyi olarak...
Giresun sanat hayatını yönettiklerini iddia eden falanca il kökenli densizlerden, o sözlerin hesabını kamuoyu önünde çatır çatır soracağımın da bilinmesini dilerim.
Ciddi ciddi merak ediyorum; siz kimsiniz yahu? Kaç kuruşluksunuz?
Giresunlu olmak Allah'ın bir lütfudur.
En derinden sevgilerimle.
Gürsel Ekmekçi
CAN AKENGİN BİLGİ YURDU DERNEĞİ bşk

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

16 kez
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.