Giresun Sanat

‘Vahşi Komedi’

‘Vahşi Komedi’
27 kez
09 Kasım 2023 - 9:48

Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun ‘Vahşi Komedi’si sahnede…
Merhum Mürsel Gülmez ve bir gurup arkadaşı tarafından kurulan ve önemli başarılara imza atan Bulancak Sanat Tiyatrosu, 37. Yaşını kutluyor. BST bu sezonda da yeni oyunlarıyla tiyatorseverlerle buluşuyor. Bunlardan birisi de Vahşi Komedi…
Yelda Karataş’ın yazdığı, Mustafa Çolakoğlu’nun yönettiği oyun, yeniden Çarşamba akşamları Bulancak Halkeğitim Merkezi 75.yıl salonunda sahneliyor.
İlgiyle izlenen ve tam not alan oyunda şu oyuncular görev alıyor: Ertan Kara, Zeynep Coşkun, Burak Baş, Fırat İncüvez, Zuhal Akdemir, Evren Öztepe, Arife Beşikçi, Umut Can Yeşiltepe, Armağan Meyveci, Mesut Geçici, Aleyna Canik. Dekor kostüm tasarımı, Sebahat Çolakoğlu, ses Murat Şen’e ait.
Vahşi Komedi, vahşetin gerçek yüzünü görmezden gelenlerin, vahşetin asıl failleri olduğu savıyla “görmeyenlerle” alay eden ironi dolu bir oyun. Oyunda insanoğlunun, vahşeti ancak kendi yakınına geldiğinde mi gördüğü sorusunu güldürü öğeleriyle sorguluyor.

HABER:UFUK KEKÜL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...