Giresun Sanat

“YANLIŞ ANLADIN”

“YANLIŞ ANLADIN”
4 kez
15 Kasım 2023 - 1:29

KERASUS SANAT’TAN PALYATİF BAKIM HASTALARINA MORAL

Kerasus Sanat oyuncuları Palyatif Bakım Servisi hastalarına moral için sahne aldı.

Giresun Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimliği öncülüğünde, Palyatif Bakım Servisi koordinesinde 14 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’de  Kerasus Sanat oyuncuları “YANLIŞ ANLADIN” adlı tiyatro oyununu Palyatif Bakım Servisi hastaları için sergiledi.

Yönetmenliğini Sadık Takır’ın, Koreografisini Erdal Güleryüz’ün üstlendiği “YANLIŞ ANLADIN” oyunu ile ilk kez seyirci karşısına çıkan Kerasus Sanat’ın tiyatroya gönül veren 13 kursiyeri, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.  Başta Hastane yönetimi ile Palyatif Bakım Servisi doktor  ve hemşireleri  olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür eden hasta ve hasta yakınları, tiyatronun iyileştirici gücüyle moral depoladıklarını belirterek, bu ve benzeri organizasyonların devam etmesi dileğinde bulundu.

Hayatı boyunca ciddi hastalıklarla yaşamak durumunda olan palyatif bakıma muhtaç hastaların, hastalıklarıyla baş etmelerini kolaylaştırmak, hastaların hayatlarını tehdit eden semptomları ve yaşadıkları stresi azaltmak, hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan oyuncular, yıl boyunca benzer aktivitelerde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...