Giresun Sanat

BATLAMA YOLU İLE HASTANEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YENİ İMAR YOLU TAMAMLANDI 

BATLAMA YOLU İLE HASTANEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YENİ İMAR YOLU TAMAMLANDI 
6 kez
24 Kasım 2023 - 23:56

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önderliğinde yürütülen çabaların meyvesi olan yeni imar yolu kullanıma açıldı.

Batlama yolu girişinde Tarım İl Müdürlüğü yanından başlayan ve hastaneler bölgesine ulaşan 21 metre genişliğinde ve 350 metre uzunluğundaki yolun açma, dolgu işlemleri ve altyapı çalışmaları tamamlanarak asfalt serimi de gerçekleşti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşıma açılan yol Güre istikametine giden yol ile birleşecek. Yolun kullanıma açılmasıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlanacak ve aynı zamanda söz konusu yöre için sahil yoluna alternatif bir yol olacak.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, uzun yıllardır gündemde olan ancak açılamayan bu imar yolu projesini kendi dönemlerinde kullanıma sunmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek: “Yeni imar yollarımızla şehrimizde trafik ağına alternatif çözümler sağlıyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Giresun için çalışma yürütürken, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran projeleri de tek tek hayata geçirmeye devam ediyoruz. Hızla büyüyen Giresun’umuzun ihtiyaçları doğrultusunda yeni imar yolu açma çalışmalarımız önceliklerimiz arasında olmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...