Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GİRESUN GÜNLERİ’NE KATILDI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GİRESUN GÜNLERİ’NE KATILDI
7 kez
11 Aralık 2023 - 0:42

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen 16. Giresun Günleri’ne katıldı.

7-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve ilçe belediyelerinin de ayrı stant açtığı etkinlikte, yöreye ait turistik yerlerin görselleri konularak tanıtımı yapıldı.

Etkinlik kapsamında alana kurulan çadırlarda fındık, fındık ezmesi, Karadeniz yöresine ait peynirler, Görele pidesi, karalahana çorbası gibi çok sayıda yemek ve ürün ile kadınlar tarafından yapılan el işleri ve yöresel kıyafetler sergilendi.

Konser, gösteri ve etkinliklerin de yapıldığı tanıtım günlerine katılarak bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şunları kaydetti:

“Burada, Giresun’umuzun zengin kültürünü ve eşsiz güzelliklerini bir araya getirmek, birbirimize daha yakın olmak ve bu güzel şehrimizin kucaklayıcı atmosferinde bir arada olmak için toplandık. Sizlere ‘Kirazın Anavatanı, Fındığın Başkenti’nden kucak dolusu selam getirdim.

Öncelikle Giresun’umuzun kültürel zenginliklerini bir araya getirerek, geçmişle geleceği birleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

16 . Giresun Günleri, birbirinden renkli etkinlikler, lezzetli yemekler ve unutulmaz anlarla dolu bir program sunuyor. Bu etkinlikler, Giresun’un misafirperverliğini, sevgisini ve birlikteliğini yansıtan birer ayna gibidir.

Bizler özlemini çektiğiniz şehrimize son beş yıl içinde, 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Bu yatırımlarla, şehrimizin ekonomik ve sosyal yapılarına katkı sağlayarak, yaşam kalitesini artırmayı hedefledik.

Altyapıdan üst yapıya ve eğitime kadar birçok alanda hayata geçirdiğimiz projelerle, Giresun’umuzu daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladık.

Bu yatırımların başarısında, Giresunlu hemşehrilerimizin desteği, yerel yönetimimizin kararlılığı ve işbirliği içinde çalışan tüm paydaşlarımızın emeği büyük. Birlikte daha güçlü, daha kalkınmış bir Giresun için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle Giresun Günleri’nde yeniden sizlerle bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu güzel organizasyonu tertipleyen başta Giresun Federasyonu olmak üzere katılım sağlayan STK, belediye, kurum, firma ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...