Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 
7 kez
21 Aralık 2023 - 15:52

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Başkan Şenlikoğlu, Madeni Sanatkârlar Odası’nı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve sanayi esnafını ziyaret etti. Şenlikoğlu, esnaflara tek tek ziyarette bulunarak, talep ve sıkıntılarını dinleyip işleriyle ilgili bilgi aldı.

Sanayi Sitesi ve emekçilerin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, şehrin gelişimine ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını dile getirdi.

“HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ”

Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Şenlikoğlu: “Madeni Sanatkârlar Odamızı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Oda Başkanımız Ufuk Levent’e, Kooperatif Başkanımız Muammer Usta’ya ve ne zaman kapısını çalsak bizleri gönül sıcaklığıyla kucaklayan esnafımıza teşekkür ederim. Esnaflarımızla soba başında sohbet ederek, hem elimizi hem gönlümüzü ısıttık. Esnaflarımızın yaptıkları işleri yerinde gördük. Esnaflarımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Sıkıntıları, sorunları dinliyoruz. Şehrimizin geleceğinde ve gelişmişliğinde söz sahibi olan esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına çözümler üretmek için her zaman işbirliği içerisindeyiz.” dedi.

Sanayi Sitesi esnafları da, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...