
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak uygulanmaya başlanan ve yoğun ilgi toplayan “Şehrimi Geziyorum” adlı gezi programında, şehir genelindeki belediyeye ait sosyal ve kültürel merkezler geziliyor, çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu ziyaret noktalarında belediye personeli tarafından, kadınlara merkezlerin işleyişiyle ilgili bilgiler aktarılıyor ve yapılan etkinliklerde keyifle vakit geçirmelerine imkan tanınıyor.
Projeye dahil olarak geziye katılmak isteyen kadınlar, belediyenin 444 4 028 numaralı telefon hattından 1130’u arayarak kayıtlarını yaptırabiliyor.
Gezi programı içerisinde ise; Sahil Şeridi, Plajlar Bölgesi, Gaziler Yöresel Ürünler Pazarı, Çıtlakkale Bilgi Evi, Kumyalı Bilgi Evi, Fatih Caddesi, Bulancak Durağı Yöresel Ürünler Pazarı, Düşünce Okulu, Gençlik Açık Ofisi, Kale, Hanımeli Konağı, Çınarlar Yöresel Ürünler Pazarı, Sokakbaşı Mevkii, Pazar Caddesi, Aksu Bilgi Evi ile Kültür ve Fuar Merkezi bulunuyor.











Enerji Verimliliği ve Tasarruf Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi
Şehrimizin geleceğine yatırım yapıyoruz
GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER EKİPLERİNDEN ŞEHİR GENELİNDE YOĞUN MESAİ
YAYA GEÇİTLERİNDE GÜVENLİĞİ ARTIRAN ÇALIŞMA
BULANCAK’TA POTANIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Sokak Basketbolu Turnuvası ilk Gün Fikstürü
Bulancak’ta Dev Türk Bayrağıyla
