Giresun Sanat

ERİKLİMAN’DA YENİ ÇOCUK PARKININ AÇILIŞI YAPILDI 

ERİKLİMAN’DA YENİ ÇOCUK PARKININ AÇILIŞI YAPILDI 
3 kez
09 Şubat 2024 - 21:44

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu öncülüğündeki Giresun Belediyesi mahallelerdeki park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla bir yandan eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımına devam edilirken, diğer yandan da mahallelerde uygun görülen yerlere yeni park alanları kazandırılıyor.

Bu kapsamda, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Erikliman Mahallesi’nde yapılan çocuk parkı tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu.

Yetişkinlerin ve çocukların rahatlıkla ulaşabilecekleri mahalle parkının açılışında konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, göreve geldikten sonra şehirde yaklaşık 35 bin metrekarelik yeşil alan oluşturduklarının altını çizerek, şehrin güzel bir görünüme kavuşması için estetik dokunuşlar yaptıklarını aktardı.

5 yıllık süreçte park sayısının 80’i bulduğunu dile getiren Başkan Şenlikoğlu: “Bu süreçte park eksiği bulunan birçok mahallemizi yeni parklar ile buluşturduk. Birçok parkımızı da revize ederek daha kullanışlı halde halkımızın hizmetine sunduk. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve güvenli bir alan içerisinde zaman geçirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gaziler, Erikliman ve Yalı Mahalleleri hızla gelişen bölgelerimiz. Bizler de bu mahallelerimize altyapı ve üstyapıda önemli yatırımlar yapıyoruz. Ayrıca, eski SKK arazisinin 11 dönümünü belediye olarak aldık ve orayı da tamamen yeşil alan olarak düzenleyeceğiz, çalışmalarına da başladık. Yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi içerisinde de büyük ebatlarda yeşil alanlar bulunuyor.” dedi.

Parkın açılışına katılan çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, mahalle halkı ise yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...