Giresun Sanat

Gedikkaya Uzay Üssü Galdirik-1 Mekik Fırlatma Rampası Komutanı

Gedikkaya Uzay Üssü Galdirik-1 Mekik Fırlatma Rampası Komutanı
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
16 kez
08 Mart 2024 - 23:40
aziz ve muhterem kardeşlerim,
yerel seçimlere çok az bi zaman kaldı.. büyük bölümü çok yakın dostlarım olan epeyce bi güzel insan, türlü-çeşitli görevler için adaylık açıkladılar.. belediye başkanlığı, meclis üyelikleri, muhtarlık gibi..
tümüne başarılar diliyorum..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
***
aralarında 1 avuç denecek kadar az sayıda düzeysiz, edepsiz ve halktaki karşılığı “nefret” olan şahıslar da mevcut maalesef.. en kısa sürede şehrimizden sınır dışı edilmesi gereken bu gibiler için diyecek başka söz bulamıyorum..
haa, buluyorum tabi.. halen, bikaç partinin genel merkezlerinde tanınırlığım var çok şükür.. arayıp, lütfedip, değer verip görüşümü soruyorlar her seçim öncesi.. giresun’da durumu nasıl gördüğümü?
elbette söylüyorum; “genel durum fena diğil ama bazı kişilerde sorun var”..
anlatıyorum;
bunların nasıl kişisel ikbalci ve hizipçi olduklarını, bunların başkan adayının etrafına nasıl üşüştüklerini, ne kadar yapay göründüklerini, bunlar yüzünden insanların başka partiye oy vermeyi düşündüklerini, bunların genel merkezdeki şu, şu, şu şahıslarca kollandıklarını ve o şahısların da en az bunlar kadar tehlikeli olduğunu..
kusura bakılmayacak, şehrimde 1 adet ulusal yazar var, elbette fikri sorulacak..
***
unutmadan…..
dikkatimi çekti yahu! kızlarımın, hatta kedilerimin fotoğraflarını paylaşıyorum arada bi.. mevcut siyasetçilerin hepsinden daha fazla “tık” alıyo bizimkiler?
eh o zaman ben neye aday olmalıyım, bilemedim?
valla, gedikkaya uzay üssü komutanlığından başka hiçbi yerde gözüm yok, herkes rahat olsun!
kamuoyuna saygıyla arz ederim.
orgeneral gürsel ekmekÇi
Gedikkaya Uzay Üssü Galdirik-1 Mekik Fırlatma Rampası Komutanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...