Giresun Sanat

Konferans: “Nevruz, Türk Dünyasında Bahar Bayramı”

Konferans: “Nevruz, Türk Dünyasında Bahar Bayramı”
7 kez
20 Mart 2024 - 16:19

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan, “Nevruz, Türk Dünyasında Bahar Bayramı” başlıklı panel, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 13.00’te, Güre Yerleşkesi İİBF Cengiz Aytmatov Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü İİBF Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ‘in yapacağı,  Prof. Dr. Bayram KAYAProf. Dr. Ahmet GÜNGÖR ve Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI‘nın da konuşmacı olarak yer alacağı panele, tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

Türk Müziği Korosu Topluluğu, Çevre Topluluğu, Spor Seven Sağlık Bilimciler Topluluğu ve Proje Topluluğunun iş birliğinde, 21 Mart 2024 Perşembe günü Saat 15.00’te Güre Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Zemin Katta “Nevruz Bayramı” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliğe tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinlik Programı:

15.00
Saygı Duruşu
İstiklal Marşı
Halk Oyunları Gösterisi (Devlet Konservatuarı ve TÖMER tarafından)
Protokol Konuşmaları
Örs Üzerinde Demir Dövme Töreni
Nevruz Ateşinin Yakılması
Müzik Dinletisi (Devlet Konservatuarı tarafından)

18.30
Nevruz Pilavı İkramının Başlaması

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...