Giresun Sanat

“8.Ulusal Tralli Travma Rallisi”

“8.Ulusal Tralli Travma Rallisi”
39 kez
07 Mayıs 2024 - 18:04
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Antalya-Alanya’da düzenlenen “8.Ulusal Tralli Travma Rallisi”nde üçüncü olan, GRÜ Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı ekiplerini makamında kabul etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde, 16 üniversiteden 26 ekibin katılımıyla gerçekleşen yarışmaya Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri iki ekip halinde katılmış ve genel klasmanda aldıkları puanla üçüncülük ödülüne layık görülmüşlerdi.

Yarışmada, toplamda 1 kupa ve 12 madalya kazanan öğrencilerimiz; Orhan ASILSOY, Meryem GÜNAYDIN, Melih Turap GÜNEŞ, İbrahim Etka GÜRBÜZ, Zuhal Yıldız OKÇU, Yusuf ÇİFTÇİ, Oğuzhan ÖZ ve Umut GENCER ile ekipleri bu yarışmaya hazırlayan hocaları; Dr. Öğr. Üyesi Aşkın TEKİN, Öğr. Gör. Olcay KARAOĞLU ve Öğr. Gör. Hakan ŞENTÜRK’ü makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, elde edilen başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Öğrencilere ve hocalarına, hazırlanan teşekkür belgelerini takdim eden Rektörümüz, Giresun Üniversitesi genelinde, bu ve benzeri etkinliklere katılan tüm öğrencilere, imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Bir sonraki Ulusal Tralli Travma Rallisi için planlamalarını şimdiden yaparak daha iyi bir derece elde etmeyi amaçladıklarını dile getiren misafir ekip, kendilerine verdikleri destekten ötürü başta Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN olmak üzere, Giresun Üniversitesi yönetimine ile Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO yönetimi ve çalışanlarına

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...