Giresun Sanat

BELEDİYE UCUZ SEBZE MEYVE İÇİN TANZİM SATIŞ NOKTALARI AÇMAYI PLANLIYOR

BELEDİYE UCUZ SEBZE MEYVE İÇİN TANZİM SATIŞ NOKTALARI AÇMAYI PLANLIYOR
3 kez
09 Mayıs 2024 - 22:23

Giresun Belediyesi yaş sebze ve meyve hali yoğun çalışıyor.

Şehrin sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan hale, üretici bölgelerden gelen ürünler manav, market ve seyyar satıcılar tarafından alınarak satışa sunuluyor.

Müdürlük tarafından bilgilendirme ve kontrol gerçekleştirilip, satıcıların bilinçlendirilmesine yönelik faaliyetler de yürütülüyor.

Ayrıca, giriş ve çıkış ünitesi vasıtasıyla araçlar ve gelen ürünler takibe alınıp, kontrolleri yapılıyor.

Diğer yandan, Hal Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Hal Müdürlüğümüzde denetim ve kontrollerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Ayrıca, halkımızın ucuz sebze meyve alabilmesi için şehrimizin belli yerlerine belediye olarak meyve ve sebze tanzim satış yerleri açmayı planlıyoruz. Amacımız annelerimiz, babalarımız, evlerine ucuz fiyattan meyve sebze alsın. Emeklilerimiz alışveriş yaparken, meyve sebzeyi tane işi değil, kilo işi alabilsin.” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...