Giresun Sanat

KENT ORKESTRASI ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE SAHNE ALDI

KENT ORKESTRASI ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE SAHNE ALDI
8 kez
25 Kasım 2024 - 17:30

Kent Konseyi tarafından Giresun’da ilk kez oluşturulan Kent Orkestrası 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler için sahne aldı.

Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen konsere Giresun Belediye Başkan Vekili Evrim Özkan’da katılırken, konser izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Orkestra tarafından seslendirilen birbirinden güzel eserler katılımcılar tarafından keyifle dinlendi ve bol bol alkış aldı.

Farklı türlerdeki eserlerin başarıyla seslendirildiği konserin sonunda izleyiciler, orkestrayı ayakta alkışlayarak performanslarını kutladı.

Giresun Belediyesi yetkilileri, kentteki kültürel ve sanatsal etkinliklerin artarak devam edeceğini dile getirerek, orkestraya ve emeği geçen tüm sanatçılara teşekkür etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...