Giresun Sanat

BAŞKAN KÖSE TANJU ÖZCAN’A DESTEK İÇİN BOLU’YA GİTTİ

BAŞKAN KÖSE TANJU ÖZCAN’A DESTEK İÇİN BOLU’YA GİTTİ
6 kez
30 Ocak 2025 - 18:17

BAŞKAN KÖSE TANJU ÖZCAN’A DESTEK İÇİN BOLU’YA GİTTİ

Bolu Kartalkaya’daki otel yangınına ilişkin Cumhuriyet Halk Partili 11 Belediye Başkanı, basın açıklaması düzenleyerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile dayanışma içerisinde olduklarını bildirdi.

Bolu Belediyesi önünde gerçekleşen basın açıklamasına; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz katıldı. Başkanlar, faciada hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Basın açıklamasında konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, bu mücadelede sonuna kadar Tanju Özcan’ın yanında olduklarını belirtti.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise; “Bugün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile tam bir dayanışma içinde olduğumuzu göstermek için ve Bolu’ya başsağlığı dilemek için buradayız. Yaşanan durum aynı zamanda tüm ülkemizin büyük bir acısı. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...