48.Uluslararası Giresun Aksu Festivali tüm hareketliliğiyle devam ediyor.
Festival etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanı’nda yerli ve yabancı ekiplerin halk oyunları gösterileri ile yerel sanatçı konserleri düzenlendi.
Yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri göz alıcı performanslarıyla dikkat çekerken, konser etkinliğinde de yerel sanatçılar izleyenleri coşturdu.
Diğer yandan, Giresunluların heyecanla beklediği Solo Türk gösterisi ise 22 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Botanik Park’ta gerçekleşecek.
Festival, 22-23 ve 25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle sona erecek.
Program ise şu şekilde:
22 MAYIS PERŞEMBE:
Solo Türk Gösterisi (Botanik Park 16.00), Halk Oyunları Gösterisi (Yerel Sanatçı Konserleri ve Halk Oyunları Gösterileri Aksu Mahallesi Belediye Spor Tesisleri 18.00), DJ Performansı (Plajlar Bölgesi 20.30)
23 MAYIS CUMA:
Giresun Belediye Konservatuvarı Nostalji Konseri (Taşbaşı Parkı 20.00)
25 MAYIS PAZAR:
Aksu Maraton Koşusu (10 Km. Liman Girişi – Plajlar Bölgesi arası 09.00), Aksu Maraton Koşusu (21 Km. Liman Girişi – Ofran Plajı arası 09.00)




BAŞKAN KÖSE’NİN İTFAİYE HAFTASI MESAJI
Karadeniz’de Fütüvvet ve Ahilik
TEPEKÖY DERNEĞİ’NDEN VALİ MUSTAFA KOÇ’A ZİYARET
KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI GİRESUN BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞİYOR
GİRESUN BELEDİYESİ’NDE SU İŞLEMLERİ İÇİN DİJİTAL DÖNEM BAŞLADI
YENİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GİRESUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
BİLGİ YURDU SAYGIYLA ARZ EDER…
