Giresun Sanat

BELEDİYEDEN 300 METRELİK YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI

BELEDİYEDEN 300 METRELİK YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI
24 kez
05 Haziran 2025 - 0:54

Giresun Belediyesi tarafından, şehir genelinde altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken, aşırı yağışlarda oluşabilecek su baskınlarının önüne geçmek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapılıyor.

Bu kapsamda, önemli bir projeye imza atan Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından, Aksu Mahallesi’nde bulunan şenlik alanına 600’lük borularla yağmur suyu hattı döşeniyor.

300 metre uzunluğunda planlanan çalışmada yağmur sularının sağlıklı şekilde tahliye edilmesi ve vatandaşların olası mağduriyetlerinin önlenmesi hedefleniyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlenen noktalarda altyapıyı güçlendirme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, şehir genelindeki riskli bölgelerdeki yağmur suyu hatlarının kapasitesinin artırılacağı belirtilerek, bu çalışmayla birlikte hem çevre hem de yol güvenliğinin sağlanmasının hedeflendiği  ifade edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...