Malum fındık zamanı. İnternete bağımlılığımız var.Sosyal ağlara girmek istemem ama bildiğiniz-mediğiniz iki sitem var. İster istemez yeniliyoruz. Giresunda sanat ve sanatla yaşam. Giresunda sanatta sadece sanat haberleri yayınlıyordum şimdi ise genel olarak Giresun ile ilgili haberlerden oluşmakta. Sanatla yaşamda ulusal haberleri vermeye çalışıyorum.
Bunun içinde internete ihtiyaç oluyor. İnternet için telefona bağlanıyoruz mecburen.
Telefonun interneti bitince telekomdan araştırıyordum. İki telefon var biri eşimin biri benim.Paketmatik 30 GB aylık uygumasını uygun buldum. Bende 30GB sadece 250 Tl, eşimde 205 Tl.Eşimden aldım 30 GB. Bitince aradım telekomu ihtiyaç duymadığım için. 15 dakika kadar telefonda zaman geçirerek birçok bilgi verirken annemin kızlık soyadını bile sordular ben de dayımın soyismini verdim? Bu arada konuştuklarımız kayıt altına alınıyor. Bunların dinlendiğine inanmıyorum. Dinlense bu uygulamanın kaldırılmasını istedim. Onlar ne yapmışlar aylık olan uygulamanın telefon hattı yenilenince tekrar yüklendiğini gördüm.
Tekrar telefon edince bu uygulamanın telefonla olmıyacağını benim telefonla yapıcağımı söyledi.Telefonla yapıcağım işlemin yapılacağını daha önce konuştuğum kişinin bundan haberi niye yok.Benim zamanımı niye çalıyor. Şimdi şikayetçi olsam o bant dinlenecek mi?
Birde iyilik yapmışlar faturaya kullandığımız kadar uygulanmış.




GÖRDÜĞÜM
Başkan Sıbıç’tan Öğrenci Yurtları, Kur’an Kursları ve Kreşlere Ziyaret
ALTIN POST’TAN GAZETECİLERE UNUTULMAZ GİRESUN ADASI BULUŞMASI
BESYO Hazırlık Kursu başlıyor
4Gün Fikstürü
İl Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
BAŞKAN KÖSE: “HEPİMİZ AYNI YOLDA YÜRÜMEYE KARAR VERDİK”
