Çalışmalarında Suya Ulaşıldı, Zıva Vadisi Köylerinde Vatandaşlarla Buluşuldu
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde yürütülen içme suyu sondaj çalışmalarını yerinde inceledi. 106 metre derinliğe ulaşılan sondajda 68. metrede suya erişildi. Yapılan ölçümlerde kuyunun debisinin saniyede 4 litre (yaklaşık 350 ton/gün) olduğu belirlendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte beldeye günlük 350 ton içme suyu sağlanacağı kaydedildi.
Vali Serdengeçti daha sonra Görele ilçesine bağlı Kırıklı Köyü’nde Zıva Vadisi’nin muhtarları ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Ziyarette köylerin mevcut sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.
Gerçekleştirilen programlarda Vali Serdengeçti, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşların taleplerini dinledi.




Tiyatro Gazetesi Ağustos 2026
ADD’ DEN, OSMAN AĞA’ NIN ANIT MEZARI’ NA ANLAMLI ZİYARET
GİRESUN BELEDİYESİ’NİN YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Arifli Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu
DAHA DA TAZE BİLGİLENDİRME…
METİN AYDIN GÖREVE GETİRİLDİ
BİR ADA (GİRESUN ADASI) TURUNUN ARDINDAN
