MÜŞTERİ SEÇMEK
Giresunun hafta sonu yemeği kıymalı yaptırmak. Bazı fırınlar her zaman kıymalı yapar. Bizim mahalle fırını olan Turan fırınını aradım önceden. Şükrü bey fırını bırakmış haberim yoktu. Bende onun telefonu olduğundan aradım sanki devretmemiş gibi konuştu.
Dokuza doğru fırının yandığı biliyorum. Sekiz gibi malzemeleri götürdüm. Benimle beraber bir kişi daha vardı.Bana iki saat sürer deyince havada yağmurlu olduğu için kapıda bekliyordum. Diğer kişiye boş kapları verince içeri girdim.Benim pidenin akıbetini sorunca daha vaktinin gelmediğini söyledi. Bende beraber geldiğimizi söyledim.Müşteri seçmenin doğru olmadığını söyledim. Zorla attılar içeri pideleri.
Pideler içeride hazırlanıp tepsilerde geldikleri için pidelerin kimisi tuzlu kimisi normaldi. Komşularım tayin oldukları için Giresun pidesi ikram ediyim dedim. Turan fırını ‘AYDIN’ fırını olsa iyi olur diyorum. Yazılarımda isim kullanmak istemediğim için kusura bakmayın. Aynı anda giden içlerin nasıl müşteri seçildiğini gördüm. Bir daha uğramam o fırına.




GENÇ KIZILAY GİRESUN, KIZILAY HAFTASI’NDA MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN KÖSE: “MUHTARLARIMIZ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”
MEHMET LARÇIN VEFATININ 24. YILINDA ANILDI
GİRESUN BELEDİYESİ EKİPLERİ ŞEHİR GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Giresun’da Cumhuriyetimizin 103. Yıl Dönümü Kabul Töreni Düzenlendi
CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ COŞKU İÇİNDE GEÇTİ GİRESUN’DA ON BİNLER CUMHURİYET’E YÜRÜDÜ
Giresun Bilgi Yurdu Kadınlar Bandosu
