CHP heyeti, 7 Mayıs Perşembe günü maden ruhsatları, sondaj çalışmaları ve çevre sorunları gündemiyle Giresun’da saha programı gerçekleştirecektir.
Program kapsamında, Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, CAO Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Politika Kurulu Başkanı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CAO Enerji ve Tabii Kaynaklar Politika Kurulu Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile milletvekilleri ve parti yöneticileri Giresun’da halkla buluşacaktır.
Heyette ayrıca Parti Meclisi Üyesi Kübra Gökdemir, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş yer alacaktır.
Program kapsamında saat 16.30’da Tirebolu İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yapılacaktır.
Basın açıklamasının ardından heyet Sekü Köyü Eymür Altı Mevkii’ne hareket edecektir. Buradaki halk buluşması saat 17.30’da başlayacaktır.
Programa katılım sağlamak isteyen ulusal basın temsilcileri ve Giresun basın mensupları için CHP Giresun İl Başkanlığı tarafından araç tahsis edilmiştir.
Araç, saat 15.30’da CHP Giresun İl Başkanlığı önünden hareket edecektir.
Basınımızın değerli temsilcilerini, Giresun’un doğasını ve yaşam alanlarını ilgilendiren bu önemli programı takip etmeye davet ediyoruz.




BAŞKAN KÖSE’NİN İTFAİYE HAFTASI MESAJI
Karadeniz’de Fütüvvet ve Ahilik
TEPEKÖY DERNEĞİ’NDEN VALİ MUSTAFA KOÇ’A ZİYARET
KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI GİRESUN BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞİYOR
GİRESUN BELEDİYESİ’NDE SU İŞLEMLERİ İÇİN DİJİTAL DÖNEM BAŞLADI
YENİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GİRESUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
BİLGİ YURDU SAYGIYLA ARZ EDER…
