Aynı zamanda Üniversitemiz idari personeli olarak da görev yapmakta olan Hüseyin Gazi Menteşeoğlu, uzun yıllardan beri çoğu Giresun yöresine ait olmak üzere çeşitli antika ve müzelik eşyalar biriktiriyor. Biriktirdiği materyalleri oturduğu binanın altında kiraladığı bir mekanda sergileyen Menteşeoğlu, imkan ve destek sağlandığı takdirde tarihsel ve kültürel açıdan hafıza niteliği taşıyan bu önemli materyalleri profesyonel bir müze ortamında sergilemek istiyor.
Rektörümüz, Kale Mahallesinde bulunan tarihi Rektörlük Binasının anıtsal eser olarak onarımının başladığını belirterek, bu binanın çok amaçlı bir müze olarak düzenleneceğini, onarım tamamlandıktan sonra bina içerisinde Menteşeoğlu Müzesi’ne de bir bölüm ayırabileceklerini belirtti.
Rektörümüze ziyaretinde Genel Sekreterimiz Coşkun Şentürk ile Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Öğr. Gör. İsmail Bayram da eşlik ettiler.









Karadeniz’de Fütüvvet ve Ahilik
GİRESUN BELEDİYESİ’NDE SU İŞLEMLERİ İÇİN DİJİTAL DÖNEM BAŞLADI
Ergin Kılıçaslan: “Kadınlar Ekonominin Yan Gücü Değil, Karar Alan Merkezi Olacak”
Proje ve Yenilik Buluşmaları Ekim Ayında Başlıyor!
YENİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GİRESUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Bulancak Belediyesinden Üniversiteli Gençlere Sıcak Karşılama
Giresun Üniversitesinde 2026-2027 Akademik Yılı Başladı
