Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde cadde sokak yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
DR.BAKİ GÜRKAN SOKAK’TA KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Bu kapsamda Çınarlar Mahallesi Dr. Baki Gürkan Sokak’ta kaldırım yenileme çalışması başlatıldı. Planlanan güzergahta modern kaldırım düzenlemesinin yanı sıra yağmur suyu bağlantılarının da yeniden yapılacağı bildirildi.
Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak kaldırımların yeniden vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.
Diğer yandan, yine ekipler tarafından Aksu Mahallesi Muzaffer Deniz Tesisleri çevresi betonlama çalışması, Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde yol betonlama çalışması ve Aksu Mahallesi 46 Nolu Sokak’ta ise yol tamiratı yürütülüyor.
Şehrin her noktasına eşit hizmet anlayışıyla hareket eden belediye, özellikle bozulan yol ve kaldırımlarda hızlı müdahalelerde bulunarak hem yaya hem de araç trafiğinin güvenliğini artırmayı hedefliyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli, düzenli ve modern bir şehirde yaşamalarını sağlamak için ekiplerimiz sahada büyük bir gayretle çalışıyor. Hizmet üretmeye ve kentimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Prof. Dr. Serpil DEMİRCİ COST Aksiyonu Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal’in Kabrini Ziyaret Etti
Giresun Üniversitesi’nden 15 Temmuz ‘İrade Bizim Zafer Bizim’ Konferansı
YEŞİL ALANLARDA OT BİÇME VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
AYAK TENİSİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
BAŞKAN SIBIÇ’TAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
GİRESUN KİTAP GÜNLERİ KAPILARINI KİTAPSEVERLERE AÇTI
