Dr. İskender Aksoy, 1984 yılında Samsun’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun’da tamamladı. 2008 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mecburi hizmetini Tunceli Pülümür’de yerine getirdi. Donanma Komutanlığı’nda askerlik görevini tamamladıktan sonra Espiye Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalıştı.
2015 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde başladığı uzmanlık eğitimini 2019 yılında tamamlayarak Acil Tıp Uzmanı unvanını aldı. Mecburi hizmetini Giresun’da tamamladıktan sonra, 2022 yılında Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. 2023 yılında Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.
Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Aksoy, resmi olarak Giresun İl Sağlık Müdürü görevine başladı.
Bu atama, genç ve yetenekli doktorların ülkemiz sağlık sistemine kazandırılmasının önemli bir örneği olarak görülüyor. Dr. Aksoy, bilgi birikimi, mesleki tecrübesi ve vizyoner bakış açısıyla Giresun’da sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artırması beklenen bir isim olarak öne çıkıyor.
Türk milleti, her alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de donanımlı ve başarılı bireyler yetiştirmeye devam ediyor. Dr. İskender Aksoy, bu başarı hikâyelerinden biri olarak, ülkemizin sağlık sistemine değer katmaya devam edecektir.




Denizlerde Genel Av Yasakları 15 Nisan’da Başlıyor
Kansersiz Yaşam, Sağlıklı Toplum
BELEDİYENİN GİZLİ GÜCÜ: MAKİNA İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ
Ekmekte yeni zamlı fiyatlar..
SELDEĞİRMENİ MAHALLESİ’NDE BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANIYOR
BELEDİYENİN SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMEK YOK
GİRESUN BELEDİYESPOR SPORCUSU CEREN ÇİFTÇİ ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTI
