Giresun Sanat

Vali Ünlü, Şehitlerimizin Karakalem Resim Sergisini Açtı

Vali Ünlü, Şehitlerimizin Karakalem Resim Sergisini Açtı
36 kez
18 Mart 2021 - 18:23

Valimiz Sayın Enver Ünlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında açılan resim sergisine katıldı.

Vali Ünlü, 18 Mart Çarşamba günü saat 11.30’da Kapu Mahalle Bekirpaşa Caddesinde bulunan Can Akengin Sanat Galerisi sergi salonunda; Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Giresun Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin ortaklaşma çalışması ile 28 Giresunlu terör Şehidimizin karakalem resimlerinden oluşan sergininin açılışını yaptı.

Sergi açılışını yapan Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “Aziz Şehitlerimizin anısına düzenlenen resim sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Onların kahramanlık destanlarını ve gönlümüze, hafızamıza kazınan adlarını sonsuza kadar yaşatacağız. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

18–19 Mart tarihlerinde iki gün açık kalacak sergide yer alan karakalem şehit resimleri, sergiden sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ailelerine teslim edilecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...